Премиера на БГ книга "Онлайн маркетинг"

От 22 ноември 2007 на пазара излиза страхотна българска книга "Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможна". Официална премиера и среща с авторите книгата Горица Белогушева и Жюстин Томс, ще се състои в клуб Грамофон, на 22 ноември 2007, 18.30 ч.

Живеем в епоха на бързи смени, в епоха, в която реалното и виртуалното се преплитат, в епоха на мигновена глобална комуникация.

Книгата е ориентир за всички, начинаещи и специалисти, които искат да се потопят в Е-маркетинга и да придобият реална представа за възможностите и спецификите му.
Близо 1 милион души у нас са онлайн всеки ден и над 1 милиард по целия свят. Авторите на книгата Горица Белогушева и Жюстин Томс, утвърдени експерти-практици в областта на онлайн маркетинга, ще ви отговорят с какво онлайн пространството привлича всичките тези хора и как може това внимание да се използва по-ефективно в маркетинга. Приведени са множество любопитни факти, статистики, примери от практиката и мненията на някои видни родни експерти в онлайн маркетинга и онлайн медиите у нас, като по този начин ще ви разкриват силата на мрежата като рекламен канал.