Онлайн благотворителен базар

Онлайн благотворителният базар е създаден с цел, чрез продажбата на предмети на изкуството - картини, скулптури и др., да се набират средства за изграждане на рампи към културни и други обществени сгради, подпомагане и развитие на талантливи деца с увреждания, както и за реализирането на други благотворителни инициативи за хора с увреждания.

Всеки, който желае да се включи в Благотворителния базар и кампаниите в него, може да го стори, като дари някакъв предмет, или като закупи такъв от базара. Всеки може да подкрепи дадена кампания в Благотворителен базар по начина, който сам избере.

Ако разполагате с произведения на изкуството или други предмети, които считате, че вече няма да използвате, но биха могли да бъдат полезни за някой друг, ако имате запазени играчки или книги, които са ви омръзнали или няма да прочетете пак - Благотворителния базар е мястото, където можете да ги предложите!
Трябва само да снимате книгите или другите предмети (приемат се само много добре запазени и в добър вид!) и да ни изпратите снимките на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като напишете реалната им цена, Вашето име, адрес и координати за контакт. Ако някой закупи Ваш продукт, ще бъдете уведомени и просто ще му го изпратите с наложен платеж.

Начина на закупуване на продукт от Базара става като направите поръчка чрез сайта и се свържете с някой от екипа на Благотворителния базар, чрез "Контакт" или връзките от страницата "За нас" .
Можете да направите и ваши предложения за кампании като се свържете с екипа на Благотворителен базар.
Всяка стотинка от благотворителните кампании ще бъде отчетена в раздела "Отчет". В случай, че останат неизразходвани средства от предишна кампания, те ще бъдат обявени и добавени към следващата.
Очакваме ви с въпроси или предложения за Онлайн Благотворителния ни базар.
Успех Приятели!